Ніжне дієтичне куряче м'ясо в апельсиновому соусі можна подавати як основну страву або як гарнір. До страви чудово підійдуть овочеві салати.

Читайте також Рецепт курячих котлет від Лізи Глінської: страва родом з дитинства

Куряча грудка в апельсиновому соусі

  1. Куряче філе ретельно помийте, обсушіть паперовим рушником, додайте сіль, перець.
  2. На пательні з розігрітим вершковим маслом обсмажте філе з двох сторін 3-4 хвилини.
  3. Викладіть м'ясо на деко. Розігрійте духовку до температури 180 градусів, відправте запікатись протягом десяти хвилин.
  4. Для приготування соусу помийте апельсини, наріжте кільцями 5-6, з іншого – натріть цедру, вичавіть сік. На пательню, викладіть кружечки апельсинові кільця, вилийте сік з цедрою, розігрійте на середньому вогні, варіть кілька хвилин, помішуючи.
  5. Готове м'ясо дістаньте з духовки, викладіть на пательню з сиропом, кілька разів переверніть, накрийте кришкою і прогрійте.
  6. Викладіть на тарілку. Смачного!