Страва, яка вдається завжди: готуємо соковите куряче філе у вершковому соусі
6 лютого 2024,
22:30
Читать новость на русском
Джерело:
zhuravlina_cookingЯкщо куряче філе неправильно приготувати, воно вийде сухим. Однак з цим рецептом це вам не загрожуватиме.
Вершки ідеально пасують до курки. А помідори чері додадуть ще більшої соковитості.
Варто спробувати Такого ви ще точно не їли: давній рецепт буришника – картопляного пирога родом з Гуцульщини
Соковите філе у вершковому соусі
- Час: 35 хвилин
- Порцій: 2
– 2 філе;
– 8 – 9 помідорів чері;
– пучок петрушки чи шпинату;
– жирні вершки;
– 1 чайна ложка солі;
– 1 чайна ложка спецій до курки;
– олія або вершкове масло;
– 2 зубчики часнику;
– 1 чайна ложка прованських трав.
Приготування:
- Філе надріжте сіточкою. Посоліть, поперчіть та додайте спеції до курки.
- На пательню додайте вершкове масло або олію, обсмажте філе на великому вогні з обох сторін по 2 хвилини. Після цього відкладіть його на тарілку.
- На пательню після філе додайте натертий часник, нарізані навпіл помідори та зелень.
- Перемішайте, додайте сіль та гарячі вершки.
- Викладіть зверху філе і під закритою кришкою доведіть його до готовності.