Все, що вам потрібно, це кілька хвилин підготовки, а духовка зробить все інше. Ця страва – справжній хіт для зайнятих людей, які хочуть насолодитися здоровою та смачною їжею, не проводячи на кухні багато годин.
Цікаво Лінивий метод приготування: рецепт варення з абрикосів
Курка запечена у вершковому соусі
- Час: 45 хвилин
- Порцій: 4
Приготування:
- Філе почистьте від плівки, промийте, обсушіть, посипте сіллю і перцем.
- Листя шпинату промийте й обсушіть, а з сушених помідорів злийте рідину.
- Часник пропустіть через прес.
- Викладіть філе у форму для запікання.
- Вершки змішайте з часником, приправте базиліком, сіллю і перцем.
- Залийте нею м'ясо.
- Додайте листя шпинату і сушені помідори.
- Посипте все пармезаном.
- Випікайте приблизно 30 хвилин при 190 градусах.