20 березня,
19:05
Такої смакоти ви ще не їли: готуємо куряче філе у вершково-шпинатному соусі
Джерело:
food_anuuutaБуває, що куряче філе виходить сухуватим. Радимо скористатися цим простим рецептом – страва буде просто неймовірною.
Шпинат чудово доповнить смак курки та зробить її кориснішою. А вершки та томати додадуть ніжності.
Буде смачно Смачний перекус за лічені хвилини: топ-4 рецепти з намазками із морепродуктів
Рецепт курки зі шпинатом
- Час: 35 хвилин
- Порцій: 2
– 500 грамів курячого філе;
– 250 мілілітрів вершків;
– 15 чері;
– шпинат, спеції до смаку;
– 0,5 чайної ложки кукурудзяного крохмалю.
Приготування:
- Філе поріжте та обсмажте до золотистого кольору.
- Тоді на тій самій пательні обсмажте помідори чері та шпинат декілька хвилин.
- До шпинату додайте вершки та спеції, поверніть обсмажене куряче філе і тушкуйте ще декілька хвилин.
- В самому кінці додайте крохмаль, розбавлений в холодній воді, прогрійте 2 хвилини та подавайте.