Такої смакоти ви ще не їли: готуємо куряче філе у вершково-шпинатному соусі

20 березня 2024, 19:05
Читать новость на русском

Джерело:

food_anuuuta

Буває, що куряче філе виходить сухуватим. Радимо скористатися цим простим рецептом – страва буде просто неймовірною.

Шпинат чудово доповнить смак курки та зробить її кориснішою. А вершки та томати додадуть ніжності.

Буде смачно Смачний перекус за лічені хвилини: топ-4 рецепти з намазками із морепродуктів

Рецепт курки зі шпинатом

  • Час: 35 хвилин
  • Порцій: 2
Інгредієнти:
– 500 грамів курячого філе;
– 250 мілілітрів вершків;
– 15 чері;
– шпинат, спеції до смаку;
– 0,5 чайної ложки кукурудзяного крохмалю.

Приготування:

  1. Філе поріжте та обсмажте до золотистого кольору.
  2. Тоді на тій самій пательні обсмажте помідори чері та шпинат декілька хвилин.
  3. До шпинату додайте вершки та спеції, поверніть обсмажене куряче філе і тушкуйте ще декілька хвилин.
  4. В самому кінці додайте крохмаль, розбавлений в холодній воді, прогрійте 2 хвилини та подавайте.
Сподобався рецепт? Спробуйте ще приготувати курячі рулетики зі шпинатом.