Страва вийде ніжною та ароматною. Вона пасуватиме до абсолютно будь-якого гарніру.

Варто спробувати Впорається навіть новачок: швидкі рецепти лінивих суші з "Водним Світом"

Куряче філе з сиром запечене у духовці

  • Час: 1 година + 2 години на замерзання
  • Порцій: 4

Приготування:

  1. Курячі філе розріжте на 2 або 3 частини. Викладіть на харчову плівку, посипте приправою для курки, в якій вже є всі спеції та сіль. Накрийте плівкою і трішки відбийте. Потім переверніть, знову посипте приправою, накрийте плівкою та відбийте.
  2. Наверх м'яса викладіть нарізаний твердий сир, скрутіть у рулет та поставте приблизно на 1 – 2 години в морозилку.
  3. Тим часом за допомогою блендера змішайте шпинат та вершки. Посоліть, поперчіть до смаку. Поставте на вогонь та готуйте 3 – 4 хвилини після закипання.
  4. Дістаньте з холодильника рулет, наріжте його та понанизуйте шматочки на дерев'яні шпажки.
  5. Обваляйте рулетики в яйці та панірувальних сухарях. Запікайте у розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 35 – 40 хвилин. Викладіть на тарілку та полийте шпинатним соусом.