Ви можете приготувати курячу грудку всього за кілька хвилин. Просто киньте куряче філе в розігріту сковороду – і вечеря готова. Якщо маєте ще кілька хвилин, можна збагатити страву смачним вершковим соусом на основі вершків і сиру фета з кислуватим лимонним акцентом. Просто пальчики оближеш!

Цікаво Як наші предки готували холодець без холодильника та желатину: головні секрети успішної страви

Куряче філе з лимоном та фетою

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 2

Приготування:

  1. Посипте курку сіллю та перцем.
  2. Розігрійте олію у великій сковороді на середньому вогні.
  3. Додайте курку та готуйте приблизно 6 – 8 хвилин, поки вона не отримає хрустку скоринку.
  4. Обсмажену грудку перекладіть зі сковороди на тарілку.
  5. Додайте в сковороду бульйон і часник.
  6. Готуйте, доки рідина не зменшиться вдвічі, 1 – 2 хвилини. Зменшіть вогонь до середнього та додайте вершки, фету, лимонний сік і спеції.
  7. Тушкуйте 2 хвилини.
  8. Додайте обсмажене куряче філе на сковороду.
  9. Тушкуйте до нагрівання, приблизно 1 хвилину або довше.
  10. Перед подачею посипте свіжою зеленню.