Ніжне м'ясо курятини зі шпинатом та креветками подають з соусом, який ви легко приготуєте вдома. Страва сподобається не тільки смаком, а й гарною презентацією.
Читайте також Як приготувати фарфале з курятиною: простий рецепт
Куряче філе зі шпинатом та креветками
- Шпинат заздалегідь розморозьте.
- Цибулю почистіть, подрібніть ножем.
- На пательні з вершковим маслом обсмажте шпинат з цибулею, викладіть на тарілку, залиште для охолодження.
- Частину креветок почистіть, відваріть.
- Куряче філе ретельно помийте, відбийте, викладіть шпинат з цибулею, креветки, загорніть, сформуйте у рулет.
- Рулет щільно загорніть у харчову плівку, кінці закріпіть ниткою, відваріть на пару.
- Селеру, моркву, помийте, почистіть, натріть на грубій тертці.
- Для приготування соусу помийте, обсмажте панцирі креветок з нашаткованими очищеними овочами. Далі – додайте томат, 500 мілілітрів води, тушкуйте 20 хвилин, процідіть.
- Бульйон готуйте до стану сиропу, додайте вершки, коньяк, збийте.
- Готовий рулет відділіть від плівки, наріжте на порції. Подавайте з соусом. Смачного!