Ніжне м'ясо курятини зі шпинатом та креветками подають з соусом, який ви легко приготуєте вдома. Страва сподобається не тільки смаком, а й гарною презентацією.

Читайте також Як приготувати фарфале з курятиною: простий рецепт

Куряче філе зі шпинатом та креветками

  1. Шпинат заздалегідь розморозьте.
  2. Цибулю почистіть, подрібніть ножем.
  3. На пательні з вершковим маслом обсмажте шпинат з цибулею, викладіть на тарілку, залиште для охолодження.
  4. Частину креветок почистіть, відваріть.
  5. Куряче філе ретельно помийте, відбийте, викладіть шпинат з цибулею, креветки, загорніть, сформуйте у рулет.
  6. Рулет щільно загорніть у харчову плівку, кінці закріпіть ниткою, відваріть на пару.
  7. Селеру, моркву, помийте, почистіть, натріть на грубій тертці.
  8. Для приготування соусу помийте, обсмажте панцирі креветок з нашаткованими очищеними овочами. Далі – додайте томат, 500 мілілітрів води, тушкуйте 20 хвилин, процідіть.
  9. Бульйон готуйте до стану сиропу, додайте вершки, коньяк, збийте.
  10. Готовий рулет відділіть від плівки, наріжте на порції. Подавайте з соусом. Смачного!