Ідеальна страва для родинних посиденьок: готуємо курячі гомілки барбекю за рецептом Ектора

6 серпня 2024, 18:58
Читать новость на русском

Курячі гомілки можуть бути надзвичайно смачними. Достатньо приготувати їх у соусі барбекю.

Суддя проєкту "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво поділився своїм рецептом. Соус надасть курці приємного кисло-солодкого смаку.

Буде смачно Просто, але максимально смачно: Ектор показав, як зробити найкращу рублену котлету з курки

Курячі ніжки барбекю

  • Час: 45 хвилин
  • Порцій: 5
Інгредієнти:
– 5 курячих гомілок;
– 5 смужок бекону;
– сіль, перець, солодка паприка до смаку;
– 20 грамів олії;
– 150 грамів соусу барбекю;
– 50 грамів масла;
– 50 грамів коричневого цукру;
– 2 столові ложки меду;
– 15 грамів соусу шрірача або будь-якого гострого соусу.

Дивіться, як готувати курячі гомілки барбекю: відео

Приготування:

  1. Зачистьте кістку, а верхню частину обмотайте фольгою.
  2. Замаринуйте гомілки сіллю, перцем та паприкою в олії.
  3. Обгорніть кожну ніжку беконом, присипте паприкою та запікайте 25 хвилин при 180 градусах.
  4. Соус барбекю, масло, цукор, мед та гострий соус змішайте в каструльці та доведіть до кипіння.
  5. Обмажте ніжку соусом та запікайте ще 5 – 10 хвилин при 180 градусах, доки соус не перестане липнути до пальців

Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати домашню ковбасу зі свинини та курки.