Український шеф-кухар колумбійського походження та суддя кулінарного проєкту "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом соковитих та смачних котлет в паніровці. Кулінар пропонує зробити їх з начинкою з в'ялених томатів та сиру моцарела.
Читайте також Рваний пиріг з лаваша та сиру: готуємо з простих продуктів
Такі котлети ззовні та за технологією дуже схожі на котлету по-київськи, але різниця таки є – вони з фаршу, а не з цільного шматка м'яса.
Рецепт курячих котлет в паніровці з начинкою
- Час: 60 хвилин
- Порції: 2
Приготування:
- Змішуємо курячий фарш зі спеціями.
- Моцарелу рвемо руками, змішуємо зі спеціями, листям базиліку, нарізаними в'яленими томатами.
- Розділяємо фарш на порції.
- Викладаємо сирну начинку у центр фаршу, загортаємо.
- Розігріваємо олію до 160 – 180 градусів.
- Паніруємо котлети у борошні, далі у яйцях та у панірувальних сухарях.
- Обсмажуємо у фритюрі до готовності.
- Відварюємо картоплю у підсоленій воді до готовності. Розминаємо разом із маслом, молоком та спеціями.
- Подаємо курячі котлети з картопляним пюре.
Смачного!