Курячі котлети по-одеськи: приготуйте за рецептом Савви Лібкіна
9 серпня 2024,
21:54
Читать новость на русском
Джерело:
ShubaКурячі котлетки не лише смачні, а й корисні. Спробуйте приготувати їх за одеським рецептом.
Популяризатор одеської кухні, ресторатор та шеф-кухар Савва Лібкін розповів, як курячі котлети готують у нього вдома. Така страва сподобається і вам.
Варто спробувати Домашні проситимуть добавки: готуємо фантастичні котлети з цвітної капусти
Курячі котлети по-одеськи
- Час: 50 хвилин
- Порцій: 4
– 1 кілограм курячого філе;
– 3 яйця;
– 100 грамів кропу;
– 200 грамів булочки;
– сіль до смаку;
– 100 мілілітрів молока 2,5%;
– 70 грамів масла 73%;
– 50 мілілітрів олії.
Приготування:
- З булочки зріжте скоринку та замочіть в молоці на 5 хвилин.
- Через м'ясорубку з дрібною решіткою подрібніть філе, замочену булочку, вбийте яйця і перемішайте.
- Додайте сіль і дрібно нарізаний помитий кріп. Знову ретельно перемішайте.
- Розкладіть фарш на котлети двома столовими ложками, змоченими в холодній воді, і смажте на олії та маслі по півтори-дві хвилини з кожного боку.