Курячі крильця з кінзою та лаймом
- Час: 2 години 30 хвилин
- Порції: 6 – 8
Читайте також Ап – і готово: три смачні та швидкі страви з куркою
Приготування:
- У глибокій мисці змішайте ¼ склянки кінзи, 2 столові ложки соку лайма, 2 столові ложки оливкової олії, цедру лайма, порошок чилі, кмин, сіль і перець.
- Додайте до маринаду курячі крилата ретельно перемішайте. Накрийте шаром харчової плівки та відправте в холодильник на 2 години маринуватися.
Фото Damn delicious
- Розігрійте сковороду-гриль на середньому вогні та змастіть олією.
- Змастіть курку рештою (1 столовою ложкою) оливкової олії, присмачте сіллю і перцем. Додайте курку на гриль і готуйте, періодично перевертаючи, доки курка повністю не приготується (12 хвилин).
- Готовність м'яса можна визначити за температурою всередині крилець. Вона повинна бути від 72 – 90 градусів. Дайте їм відпочити 5 хвилин.
Фото Damn delicious
- У великій мисці змішайте курку зі свіжою кінзою та 2 столовими ложками соку лайма.
Смачного!