Курячі крильця зі хрусткою скоринкою готують в ароматному маринаді та обсмажують у кокосовій стружці. Навіть якщо ви пильно стежите за своєю фігурою, не слід відмовляти собі у цьому задоволенні. До страви подавайте овочеві салати.

Читайте також Куряча грудка в апельсиновому соусі: домашній рецепт

Курячі крильця в кокосовій стружці

Порції: 2

  1. Курячі крильця ретельно помийте. У мисці з'єднайте вино з цукром, додайте бодян, перець, замаринуйте курятину.
  2. Помийте суміш дикого та золотистого рису, викладіть у каструлю, варіть протягом 15-20 хвилин, додайте вершкове масло.
  3. У мисці з'єднайте кукурудзяне борошно з кокосовою стружкою, обваляйте крильця, обсмажте у фритюрі до готовності.
  4. Викладіть готові курячі крильця на тарілку. Подавайте з рисом. Смачного!