М'ясні кульки з курятиною та овочами у вершкову соусі сподобаються усім. Також для приготування можна взяти яловичину, телятину або індичку.

Читайте також Як приготувати піде з курятиною та журавлиною: домашній рецепт

Курячі мітболи у вершковому соусі

  1. Куряче філе ретельно помийте, пропустіть через м'ясорубку.
  2. Викладіть фарш у миску, додайте спеції. Ретельно замісіть фарш. Вологими руками сформуйте м’ясні кульки.
  3. На розігріту пательню з олією на маленькому вогні, обсмажте м’ясні кульки з двох сторін до золотої скоринки.
  4. Помийте, почистіть моркву, цибулю, часник, подрібніть ножем, броколі розділіть на суцвіття. Далі – додайте молоко, спеції, часник. Тушкуйте на маленькому вогні протягом 10 хвилин.
  5. Викладіть на тарілку. Смачного!