Як з фастфуду, але ще смачніше: чи можливо приготувати нагетси вдома
23 липня 2024,
21:59
Читать новость на русском
Джерело:
Fajne gotowanieКурячі нагетси – це популярна страва, що складається з невеликих шматочків курячого м'яса, які паніруються та смажаться до золотистого кольору. Їх часто подають як закуску або основну страву, особливо в фаст-фуд ресторанах.
Нагетси з кукурудзяних пластівців – це чудовий варіант смачної страви для всієї родини. Вони такі смачні, що сподобаються навіть дітям.
До теми Утричі простіший і смачніший, ніж звичайний: рецепт лінивого печінкового торта у духовці
Нагетси
- Час: 30 хвилин
- Порцій: 3
– 2 великі шматки курячого філе (500 грамів);
– 2,5 склянки кукурудзяних пластівців без цукру (75 грамів);
– 1 яйце;
– спеції: сіль, перець, приправи для курки до смаку.
Приготування:
- Куряче м'ясо почистіть і розділіть на невеликі смужки.
- Приправте м’ясо сіллю, перцем і приправами для курки.
- Яйце розбийте на тарілку і ретельно перемішайте.
- Змочіть шматочки курки в яйці, а потім у пластівцях.
- Деко застеліть папером для випічки та викладіть на нього шматочки курки.
- Запікати м'ясо в розігрітій до 200 градусів духовці 20 хвилин.