Сердечка у вершковому соусі – доволі просто, бюджетна страва, яку під силу приготувати кожному.

Читайте також Котлети з грибами чи фрикадельки з овочами: страви з курячого фаршу, які посмакують кожному

Вона пасуватиме до хрумкої запеченої картоплі, пюре чи смаженої на сковорідці. Навіть якщо в оселі немає світла, через віялові відключення – цю страву готують на звичайній сковорідці.

Рецепт курячих сердець в соусі

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 4

Приготування:

  • На оливковій олії обсмажуємо нарізану цибульку до золотистості та додаємо дрібно нарізану моркву. Перемішуємо та готуємо до напівготовності моркви.
  • Додаємо очищені сердечка, перемішуємо та готуємо 10 хвилин (вони мають посвітлішати).
  • До теплих вершків додаємо спеції та сіль, заправляємо ними сердечка.
  • Перемішуємо та готуємо 15 хвилин на середньому вогні до загустіння соусу.
  • Посипаємо дрібно нарізаним кропом та перемішуємо.

Смачного!