Соковита, золотиста курка з в'яленими томатами – відмінний варіант для вечері. Ніжний вершковий соус з зеленню доповнить та наситить м'ясо ароматами, які ви ще не скоро забудете.
Читайте також Готуємо курячі крильця на вечерю: три рецепти за 20 хвилин
Рецепт курячих стегон з в'яленими томатами
- Час: 30 хвилин
- Порції: 4
Фото Damn delicious
Приготування:
- Присмачте курку спеціями, далі обваляйте в 4 столових ложках борошна.
- Розігрійте сковорідку з олією та вершковим маслом на середньому вогні.
- Обсмажте курку по 4 – 5 хвилин з кожного боку. Перекладіть курку в чистий посуд.
- Зменшіть вогонь та обсмажте подрібнений часник, цибулю шалот до появи аромату (2 хвилини). Присмачте сіллю і перцем.
- Решту борошна додайте до овочів, перемішайте та тушкуйте 1 хвилину.
- Поступово введіть курячий бульйон, в’ялені томати та доведіть до кипіння.
- Додайте шпинат, пармезан і петрушку, посипте сіллю і перцем.
- Поверніть курку в сковорідку та тушкуйте ще 5 хвилин до готовності.
Смачного!