Як приготувати рулет з курятини з курагою: домашній рецепт

6 квітня 2021, 15:07
Читать новость на русском

Джерело:

Наша Ряба

Якщо бажаєте вразити свої рідних оригінальною стравою з курятини. Приготуйте соковитий рулет з курагою та горіхами.

Рулет з курятини – вишукана дієтична страва з ароматною начинкою, яку ви легко приготуєте в домашніх умовах. Також можна подати до столу смачні та корисні салати зі свіжих овочів.

Читайте також Як приготувати фарфале з курятиною: простий рецепт

Рулет з курятини та курагою

Інгредієнти:
– 1 тушка;
– 1 склянка кураги;
– 1-2 склянки волоських горіхів;
– 1-4 чайна ложка меленого мускатного горіха;
– 1/4 чайної ложки меленої кориці;
– 5 грамів желатину.
  1. У мисці залийте желатин водою, розтопіть.
  2. Горіхи почистіть від лушпиння, підсушіть у духовці, залиште для охолодження, подрібніть ножем.
  3. Помийте курагу, викладіть у миску, залийте окропом, залиште на 5 хвилин, розріжте навпіл.
  4. Ретельно помийте, розріжте тушку вздовж хребта, видаліть усі кісточки, посипте мускатним горіхом та корицею.
  5. Смужкою викладіть курагу, горіхи, зверху вилийте желатин. Загорніть у харчову плівку, сформуйте рулет, закріпіть кінці ниткою.
  6. Розігрійте духовку до температури 200 градусів, відправте запікатись протягом 40-45 хвилин до готовності.
  7. Готовий гарячий рулет викладіть для охолодження під прес. Перед подачею розріжте на порції, викладіть на тарілку. Смачного!