Приготуйте курячий шашлик у духовці. Запевняємо, він буде не менш запашним та соковитим, ніж із мангала.
Курячий шашлик на шпажках
Читайте також Швидкі закуски з курочкою су-від: боул з авокадо, сендвіч із мікроґріном та салат "Цезар"
- Час: 40 хвилин
- Порції: 2
Фото Правильне харчування
- Ретельно помийте куряче філе, просушіть на шарі паперового рушника. Наріжте м'ясо на середні шматочки.
- У великій мисці змішайте йогурт, спеції та перемішайте.
- Замаринуйте курятину на 10 хвилин.
- Розігрійте духовку до 200 градусів.
- Курячі шматочки відправте на шпажки та викладіть на деко.
- Випікайте курячий шашлик в духовці протягом 20 – 25 хвилин до готовності. Смачного!
Курячий шашлик на решітці
- Час: 40 хвилин
- Порції: 2
Фото Правильне харчування
- Ретельно помийте куряче філе, просушіть на шарі паперового рушника. Наріжте м'ясо на середні шматочки.
- У великій мисці змішайте олію, спеції, соєвий соус та перемішайте.
- Замаринуйте курятину на 10 хвилин.
- Розігрійте духовку до 200 градусів.
- Відправте курятину на шампур.
Фото Домівка
- Викладіть шампури з шашликом на решітку з духовки та випікайте м'ясо. Через 10 – 13 хвилин переверніть шампури на інший бік.
- Подавайте курячий шашлик до столу гарячим. Смачного!