Єврейські латкес схожі на звичні нам деруни (тертюхи). Але один секретний інгредієнт робить їхній смак особливим.
Читайте також Ділимось досвідом зі світом: вийшов унікальний "Каталог продукції Українських виробників"
Рецепт єврейської страви латкес
- Час: 30 хвилин
- Порції: 4
Приготування:
- Ретельно помийте та почистіть картоплю від шкірки.
- Натріть її на грубій тертці.
- Цибулю подрібніть блендером або дрібно наріжте ножем.
- Відіжміть із картоплі зайвий сік.
Латкес / Фото Гранд кулінар
- Змішайте в глибокій посудині картоплю, цибулю, яйце, борошно, пармезан та присмачте спеціями.
- Розігрійте сковорідку з олією та посмажте на ній латкес. Для цього викладайте по 1 – 2 столові ложки картопляної маси й смажте з обох боків.
- Розкладіть готові латкес по тарілках, полийте сметаною й подавайте до столу.
Смачного!