Єврейські латкес схожі на звичні нам деруни (тертюхи). Але один секретний інгредієнт робить їхній смак особливим.

Читайте також Ділимось досвідом зі світом: вийшов унікальний "Каталог продукції Українських виробників"

Рецепт єврейської страви латкес

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 4

Приготування:

  1. Ретельно помийте та почистіть картоплю від шкірки.
  1. Натріть її на грубій тертці.
  1. Цибулю подрібніть блендером або дрібно наріжте ножем.
  1. Відіжміть із картоплі зайвий сік.


Латкес / Фото Гранд кулінар

  1. Змішайте в глибокій посудині картоплю, цибулю, яйце, борошно, пармезан та присмачте спеціями.
  1. Розігрійте сковорідку з олією та посмажте на ній латкес. Для цього викладайте по 1 – 2 столові ложки картопляної маси й смажте з обох боків.
  1. Розкладіть готові латкес по тарілках, полийте сметаною й подавайте до столу.

Смачного!