Лаваш з бринзою та курятиною – смачний перекус, який можна приготувати з доступних інгредієнтів. Можна додати будь-який сир та овочі.
Читайте також Рецепт курячих котлет від Лізи Глінської: страва родом з дитинства
Лаваш з бринзою та курятиною
- Почистіть часник, вичавіть сік. Куряче філе ретельно помийте, наріжте кубиками, змастіть часником, олією.
- Обсмажте на пательні до готовності (або на вугіллі).
- Помийте кабачок, наріжте кільцями, обсмажте на пательні.
- Помийте ретельно томат, наріжте напівкільцями.
- Кінзу, петрушку помийте, подрібніть ножем.
- У мисці подрібніть бринзу, додайте м'ясо, кінзу, петрушку, лимонний сік, перемішайте.
- Лаваш розділіть на дві частини. Викладіть кабачок, сир з м'ясом, томат, сформуйте конверт.
- Обсмажте на пательні з двох сторін протягом 3-5 хвилин.
- Викладіть на тарілку. Смачного!