У теплу пору не хочеться снідати важкими сніданками. Українська кулінарка Ольга Мартиновська пропонує вам спробувати смачну та легку у приготуванні страву до сніданку – лаваш з яйцем, сиром та свіжою зеленню.
Читайте також Сезонні продукти травня: чим краще харчуватися весною
Для приготування сніданку від шеф-кухаря вам потрібно мати гриль або звичайну сковорідку.
Рецепт швидкого сніданку з лаваша та яєць
- Подрібніть заздалегідь відварені в соленій воді курячі яйця на шматочки.
- Зелену цибульку поріжте дрібно ножем, а сир натріть на грубій тертці або наріжте тонкими скибками.
- Змішайте всі інгредієнти, заправте начинку сметаною та додайте спецій на ваш смак.
- Лаваш розріжте на прямокутні шматки та на кожен з них викладіть начинку та заверніть.
- Розігрійте гриль або сковорідку та підсмажте лаваш з начинкою з обох сторін до золотистої скоринки. Смачного!
Додатково до страви на ваш смак можна додати шматочки відвареної курочки, шинки або рибки.