Суддя проєкту "МастерШеф" Володимир Ярославський поділився своїм рецептом. Спробуйте – це дуже просто.

Варто спробувати Пиріг з грушами та сиром: приготуйте найпростішу страву, яка смакує, як в ресторані

Рецепт зимового лимонного печива

  • Час: 1 година 40 хвилин
  • Порцій: 6

Приготування:

  1. М'яке вершкове масло змішайте з яйцем, цукром, цедрою та соком лимона. Потім додайте борошно, розпушувач та замішайте м'яке тісто. Поставте його на годину в холодильник.
  2. Тим часом змішайте усі інгредієнти для крему. Доведіть до кипіння, постійно помішуючи вінчиком, після чого охолодіть.
  3. Дістаньте тісто з холоду, дуже швидко накатайте кульки та обваляйте їх у цукровій пудрі
  4. Викладіть печиво на пергамент на відстані один від одного, зробіть невеликі заглиблення, в які додайте крем.
  5. Випікайте печиво при температурі 175 градусів 8 – 10 хвилин.