Ліниві вареники: як правильно готувати страву для найзаклопотаніших

6 березня 2024, 23:39
Читать новость на русском

Джерело:

ТСН

М'якими та ніжними лінивими варениками дуже просто швидко нагодувати всю сім'ю. Це проста та ситна страва, яку ви приготуєте за кілька хвилин.

Такі вареники дуже сподобаються дітям. Однак і дорослі не зможуть перед ними встояти.

Варто спробувати Впорається навіть новачок: швидкі рецепти лінивих суші з "Водним Світом"

Для лінивих вареників краще брати некислий, але жирний сир. Не переварюйте їх та виймайте, як спливуть, інакше смак буде не той.

Такі вареники, до речі, можна заготовити про запас і заморозити, щоб вранці не витрачати час на приготування.

Ліниві вареники

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 2
Інгредієнти:
– 400 грамів сиру;
– 1 яйце;
– 5 столових ложок борошна;
– 2 столові ложки цукру;
– дрібка солі;
– ванільний цукор до смаку.

Приготування:

  1. У миску викладіть сир і розімніть його виделкою. Вбийте яйця, додайте цукор, сіль, ванільний цукор та добре перемішайте.
  2. Додайте просіяне борошно, перемішайте і замісіть тісто. Злегка присипте його борошном і розкачайте у тонкий джгут. Наріжте на однакові шматочки.
  3. Варіть вареники в підсоленій киплячій воді, помішуючи, поки не спливуть. Готову страву викладіть на тарілку та полийте вершковим маслом чи сметаною. 

Сподобався рецепт? Спробуйте ще приготувати культовий "Мурашник" – він здивує вас простотою приготування.