Тісто печеться одразу все. До нього варто зробити лише смачний крем та все перемішати.

Варто спробувати За вуха не відтягнеш: рецепт ідеального тирамісу від Ектора Хіменеса-Браво

Рецепт Мурашника

  • Час: 1 година 30 хвилин
  • Порцій: 8

Приготування:

  1. До м'якого масла додайте цукор, яйця і перемішайте. Потім всипте борошно і розпушувач, додайте сметану та замісіть тісто.
  2. Поділіть його на 4 частини та поставте в морозилку на 1 годину. Потім натріть на тертці та поставте випікатись у розігріту до 180 градусів духовку на 15 – 20 хвилин. Повністю охолодіть корж та поламайте його руками.
  3. Збийте м'яке вершкове масло зі згущеним молоком, туди ж всипте подрібнене тісто та добре перемішайте.
  4. Викладіть у глибоку миску, застелену харчовою плівкою, та залиште в холодильнику на декілька годин.