Без сумніву, кавун можна їсти самостійно, але чи пробували ви колись поєднати його з іншими інгредієнтами? Можливо сиром чи полити медом? Ми підготували для вас вражаючий рецепт літнього салату з кавуном, сиром фета та свіжою м'ятою.

Читайте також Пальчики оближеш: рецепт запечених баклажанів з м'ясом по-сицилійськи

Жодних майонезних заправок, тільки мед, сік лайма або лимону, трішки оливкової олії і готово. Спробуйте цю страву та насолодіться вітамінною бомбою цього літа.

Така страва підійде для пікніка, веселої забави з друзями або для сімейних посиденьок.

Рецепт салату з кавуном та сиром фета

  • Час: 15 хвилин

Приготування:

  • Почистіть огірки від шкірки, наріжте їх кружальцями.
  • З кавуна необхідно дістати всі зернята, а м'якоть нарізати кубиками.
  • Дрібно наріжте листочки м'яти та базиліку, додайте до салату та перемішайте.
  • Для приготування заправки до салату слід змішати сік лайма, або лимона, оливкову олію та рідкий мед. Присмачте все сіллю та чорним меленим перцем і полийте заправкою салат.
  • Перед подачею посипте салат подрібненим сиром фета.

Смачного!

Відеорецепт приготування літнього салату з кавуном та фетою: