Без сумніву, кавун можна їсти самостійно, але чи пробували ви колись поєднати його з іншими інгредієнтами? Можливо сиром чи полити медом? Ми підготували для вас вражаючий рецепт літнього салату з кавуном, сиром фета та свіжою м'ятою.
Читайте також Пальчики оближеш: рецепт запечених баклажанів з м'ясом по-сицилійськи
Жодних майонезних заправок, тільки мед, сік лайма або лимону, трішки оливкової олії і готово. Спробуйте цю страву та насолодіться вітамінною бомбою цього літа.
Така страва підійде для пікніка, веселої забави з друзями або для сімейних посиденьок.
Рецепт салату з кавуном та сиром фета
- Час: 15 хвилин
Приготування:
- Почистіть огірки від шкірки, наріжте їх кружальцями.
- З кавуна необхідно дістати всі зернята, а м'якоть нарізати кубиками.
- Дрібно наріжте листочки м'яти та базиліку, додайте до салату та перемішайте.
- Для приготування заправки до салату слід змішати сік лайма, або лимона, оливкову олію та рідкий мед. Присмачте все сіллю та чорним меленим перцем і полийте заправкою салат.
- Перед подачею посипте салат подрібненим сиром фета.
Смачного!
Відеорецепт приготування літнього салату з кавуном та фетою: