Су-шеф "Пекельної кухні" (Новий канал) Микита Єфанов рекомендує приготувати легендарний десерт до свята. Смак та аромат випічки – неперевершений.
Читайте також Сімейний рецепт сирної паски від Ольги Мартиновської
Рецепт львівського сирника
Львівський сирник від Микити Єфанова/ Новий канал
- Родзинки помийте, залийте окропом для набухання. Зцідіть воду, залийте ромом або коньяком.
- В окремій мисці збийте сир до однорідної консистенції, додайте цедру апельсина, ванільний цукор, жовтки.
- Білки з дрібкою солі збийте у пишну піну, викладіть поступово у миску з сиром, обережно перемішайте.
- У форму викладіть тісто.
- Розігрійте духовку до температури 180 градусів, відправте запікатись протягом 40 хвилин, залиште у духовій шафі для охолодження - на ніч.
- Для приготування глазурі у каструлі розтопіть цукор, до утворення карамелі, додайте вершки, перемішайте, полийте сирник.
- Готовий сирник викладіть на тарілку, розріжте на порції. Смачного!