Неймовірно смачні макарони "орзо" зовні схожі на звичайний довгозернистий рис, хоч насправді це паста. Ми пропонуємо вам здивувати рідних чи друзів стравою з грибами та куркою у томатно-вершковому соусі з орзо.

Читайте також Як швидко приготувати апетитну курочку: 3 рецепти на сковорідці та у духовці

Таку страву можна швидко подати до святкового чи буденного столу навіть якщо не має світла і у вас газова плита. Ніжне куряче філе чудово підійде навіть для дитячого раціону.

Рецепт орзо з куркою та грибами

  • Час: 35 хвилин
  • Порції: 2

Приготування:

  • Нарізаємо печериці довільними шматочками, обсмажуємо на розігрітій сковорідці з олією до золотого кольору. Забираємо з плити.
  • У тій самій сковорідці обсмажуємо нарізану шматочками курочку та повертаємо гриби, вливаємо томатне пюре, вершки та спеції.
  • Ретельно все перемішуємо та тушкуємо 5 – 10 хвилин.
  • Відварені макарони орзо перекладаємо в сковорідку до курки та грибів та прибираємо з вогню.

Смачного!