Такого ви ще не їли: готуємо фантастичні малосольні кабачки
8 серпня 2024,
16:59
Читать новость на русском
Джерело:
ShubaНе лише огірки можуть бути малосольними – кабачки теж заслуговують на увагу. Спробуйте цей нестандартний рецепт, і ви будете вражені ніжним смаком кабачків, які стануть чудовим доповненням до будь-якої страви.
Малосольні кабачки – ідеальна закуска. Вони чудово пасують до м'ясних страв.
Буде смачно Смачніший ніж печінковий: елементарний рецепт кабачкового торта, який вразить всіх
Малосольні кабачки
- Час: 20 хвилин
- Порцій: 6
– 3 кабачки;
– 0,5 чайної ложки солі;
– перець до смаку;
– 1 чайна ложка прованських трав;
– 1 чайна ложка цукру;
– 2 столові ложки оцту;
– 3 зубчики часнику;
– 2 столові ложки олії.
Приготування:
- Кабачки помийте та обріжте плодоніжки. Розріжте навпіл упоперек, а потім кожну половинку – ще на 6 частин. Також можна нарізати кабачки кружальцями.
- Складіть шматочки кабачків у поліетиленовий пакет або банку. Додайте всі спеції та пропущений через прес часник.
- Закрутіть пакет і добре струсніть його кілька разів, щоб все перемішалося. Покладіть пакет у холодильник на 15 хвилин, щоб кабачки трохи промаринувалися.