Найкращий додаток до м'яса: рецепт маринованої цибулі на зиму
10 серпня 2024,
22:54
Читать новость на русском
Джерело:
ShubaМаринована цибуля ідеально пасує до м'яса. Спробуйте приготувати її на зиму.
Маринована цибуля готується дуже просто. Швидше за все, все потрібне вже є у вас вдома.
Буде смачно Закуска-обманка: готуємо мариновані баклажани, які смакуватимуть, як гриби
Маринована цибуля
- Час: 40 хвилин
- Порцій: 6
– 1 кілограм цибулі шалот;
– 2 літри води;
– 2 лаврові листки;
– 1 гвоздика;
– 2 горошинки духмяного перцю;
– 50 грамів цукру;
– 50 грамів солі;
– 0,3 чайної ложки зерен гірчиці;
– 1 чайна ложка коріандру;
– 200 мілілітрів оцту 9%.
Приготування:
- Відберіть маленькі цибулинки до 3 сантиметрів. Почистьте їх та помийте. Бланшуйте цибулю 2 – 3 хвилини в окропі.
- На дно банок покладіть лавровий лист, перець, гвоздику, гірчицю у зернах та коріандр. Туди ж закладіть цибулю.
- У каструлі змішайте воду, сіль, цукор та оцет і зваріть маринад. Доведіть до температури приблизно 70 градусів і залийте цибулю.
- Банки стерилізуйте 7 – 8 хвилин після закипання води в каструлі. Закрутіть, переверніть та закутайте старою ковдрою до повного вистигання.