Такі баклажани готуються зовсім не важко. Вони здивують усіх.

Варто спробувати У 10 разів смачніший, ніж магазинний: готуємо печінковий паштет з баклажанами на зиму

Баклажани зі смаком грибів

  • Час: 1 година
  • Порцій: 4

Приготування:

  1. Баклажани почистьте і наріжте кубиками. Посоліть, перемішайте і залиште на 30 хвилин.
  2. Злийте рідину, розігрійте пательню з олією, покладіть у неї баклажани та смажте, помішуючи, до готовності.
  3. Цибулю почистьте і наріжте півкільцями.
  4. Для маринаду закип'ятіть воду, додайте сіль, цукор, лавровий лист, перець горошком, оцет і доведіть до кипіння.
  5. У миску викладіть шарами баклажани та цибулю, залийте гарячим маринадом. Дайте охолонути.
  6. Потім перекладіть баклажани у контейнер, зверху поставте невеликий вантаж і поставте в холодильник на 2 дні.