Мариновані кабачки – відмінна закуска до буденного й святкового столу. Їх можна подавати до м'яса чи риби або ж як основну страву – з хрумкими грінками.
Читайте також "Та сама курочка": у магазинах з'явився загадковий бренд – кому він належить
Мариновані кабачки
- Час: 10 хвилин + 3 години на маринування.
- Порції: 2
Мариновані кабачки / Скріншот з відео Лізи Глінської
Приготування:
- Ретельно помийте та посушіть кабачки. Наріжте їх тонкими полосками.
Мариновані кабачки / Скріншот з відео Лізи Глінської
- Посоліть кабачки та залишіть на 15 хвилин, щоб вони віддали зайвий сік.
Мариновані кабачки / Скріншот з відео Лізи Глінської
- Для приготування маринаду змішайте в мисці олію, цукор та оцет.
Мариновані кабачки / Скріншот з відео Лізи Глінської
- Подрібніть ножем перець чилі, часник та петрушку, відправте в маринад.
Мариновані кабачки / Скріншот з відео Лізи Глінської
- Злийте зайвий сік з кабачків.
Мариновані кабачки / Скріншот з відео Лізи Глінської
- Додайте до кабачків маринад та ретельно перемішайте. Накрийте шаром харчової плівки та відправте в холодильник на 2 – 3 години.
Мариновані кабачки / Скріншот з відео Лізи Глінської
- Мариновані кабачки готові. Смачного!
Рецепт маринованих кабачків з перцем чилі – відео: