Ми впевнені, що ви їх куштували, але чи пробували повторити вдома? Така закуска з помідорів підійде як до буденного столу, так і до святкового.

Читайте також Для літніх вечорів: салат з курячими стріпсами, грушею і сиром

Рецепт маринованих помідорів половинками надзвичайно простий та доступний. Його зможе приготувати кожен.

Мариновані помідори половинками

  • Час: 60 хвилин
  • Порції: розрахунок на 1 літрову банку

Приготування:

  • Ретельно помийте помідори, розріжте їх навпіл.
  • На дно банки покладіть 1 лавровий лист, 1 гвоздику, гілочку петрушки, кілька кружечків цибулі.
  • Викладіть зверху половинки помідорів.
  • Залийте помідори на 10 – 15 хвилин окропом. Злийте назад в каструлю.
  • У каструлі доведіть до кипіння воду, влийте оцет та додайте сіль і цукор – перемішайте. Вилийте все назад в банку та стерилізуйте протягом 15 хвилин. Закрийте кришками та поставте верх дном.
  • Гарячі банки накрийте теплим рушником та залишіть охолоджуватися при кімнатній температурі.

Смачного!