Цей рецепт – просто знахідка! Помідори маринуються за 10 годин, без стерилізації та консервації.

Читайте також Швидкі закуски з курочкою су-від: боул з авокадо, сендвіч із мікроґріном та салат "Цезар"

Знайдіть пів годинки ввечері для підготовчого процесу – і вже вранці ви смакуватимете пікантними помідорами за святковим чи буденним столом.

Рецепт маринованих помідорів

  • Час: 11 годин
  • Порції: 2 – 4

помідори
Ліза Глінська і мариновані помідори / Скріншот з відео

Приготування:

  1. Ретельно помийте помідори. Зробіть надрізи, як на відеоінструкції кулінарки.

    помідори
    Скріншот з відео
  2. Додайте оцту, цукру, солі та оливкову олію. Перемішайте всі інгредієнти.


    Скріншот з відео
  3. Дрібно наріжте кріп та петрушку та відправте до маринаду, знову перемішайте.


    Скріншот з відео
  4. З'єднайте маринад з помідорами та ретельно перемішайте.


    Скріншот з відео
  5. Накрийте миску з помідорами шаром харчової плівки та залишіть їх маринуватися при кімнатній температурі на 10 годин. Не забувайте періодично помішувати помідори.


    Скріншот з відео
  6. Ваші мариновані помідори готові. Смачного!


    Скріншот з відео

Рецепт швидких маринованих помідорів – відео: