Цей рецепт – просто знахідка! Помідори маринуються за 10 годин, без стерилізації та консервації.
Читайте також Швидкі закуски з курочкою су-від: боул з авокадо, сендвіч із мікроґріном та салат "Цезар"
Знайдіть пів годинки ввечері для підготовчого процесу – і вже вранці ви смакуватимете пікантними помідорами за святковим чи буденним столом.
Рецепт маринованих помідорів
- Час: 11 годин
- Порції: 2 – 4
Ліза Глінська і мариновані помідори / Скріншот з відео
Приготування:
- Ретельно помийте помідори. Зробіть надрізи, як на відеоінструкції кулінарки.
Скріншот з відео
- Додайте оцту, цукру, солі та оливкову олію. Перемішайте всі інгредієнти.
Скріншот з відео
- Дрібно наріжте кріп та петрушку та відправте до маринаду, знову перемішайте.
Скріншот з відео
- З'єднайте маринад з помідорами та ретельно перемішайте.
Скріншот з відео
- Накрийте миску з помідорами шаром харчової плівки та залишіть їх маринуватися при кімнатній температурі на 10 годин. Не забувайте періодично помішувати помідори.
Скріншот з відео
- Ваші мариновані помідори готові. Смачного!
Скріншот з відео
Рецепт швидких маринованих помідорів – відео: