Марокканські млинці – це не тільки чудова альтернатива звичайним, а й відмінний варіант для тих, хто не вживає молочні продукти. Адже в тісто для цих млинців не входить молоко, вони готуються на воді.

Читайте також Знадобиться всього 30 хвилин: рецепти смачних курячих ковбасок на пательні чи в духовці

Обирайте улюблену начинку та насолоджуйтеся смачними та незвичними для нашої кухні млинцями.

Марокканські млинці – рецепт

  • Час: 40 хвилин
  • Порції: 8 – 10 штук

Приготування:

  • З'єднуємо всі сухі інгредієнти та добре перемішуємо. Далі вливаємо теплу воду (близько 40 градусів) та пробиваємо блендером 2 хвилини. Накриваємо рушником і лишаємо на 15 хвилин, аби з'явилися бульбашки.
  • Смажимо млинці на сухій сковороді, на маленькому вогні лише з однієї сторони (2 – 3 хвилини).
  • Відразу на ще теплі млинці викладаємо начинку та зліплюємо ніби вареники.
  • Начинка може бути будь-яка: арахісова паста з бананом, кисломолочний сир з родзинками, джем, шоколадна паста.

Смачного!