Марокканські млинці з начинкою – дітям в школу чи на сімейний обід
6 жовтня 2023,
15:24
Читать новость на русском
Джерело:
Смачні рецепти українськоюСеред безлічі рецептів млинців ми наполягаємо, аби ви спробували саме цей варіант. Вони пухкі, ніжні та неймовірно смачні.
Марокканські млинці – це не тільки чудова альтернатива звичайним, а й відмінний варіант для тих, хто не вживає молочні продукти. Адже в тісто для цих млинців не входить молоко, вони готуються на воді.
Читайте також Знадобиться всього 30 хвилин: рецепти смачних курячих ковбасок на пательні чи в духовці
Обирайте улюблену начинку та насолоджуйтеся смачними та незвичними для нашої кухні млинцями.
Марокканські млинці – рецепт
- Час: 40 хвилин
- Порції: 8 – 10 штук
– 250 грамів манки;
– 40 грамів борошна;
– 3 столові ложки цукру;
– ¼ чайної ложки солі;
– 5 грамів сухих дріжджів;
– 10 грамів розпушувача для тіста;
– 500 грамів теплої води;
– начинка (арахісова паста, шоколадна паста).
Приготування:
- З'єднуємо всі сухі інгредієнти та добре перемішуємо. Далі вливаємо теплу воду (близько 40 градусів) та пробиваємо блендером 2 хвилини. Накриваємо рушником і лишаємо на 15 хвилин, аби з'явилися бульбашки.
- Смажимо млинці на сухій сковороді, на маленькому вогні лише з однієї сторони (2 – 3 хвилини).
- Відразу на ще теплі млинці викладаємо начинку та зліплюємо ніби вареники.
- Начинка може бути будь-яка: арахісова паста з бананом, кисломолочний сир з родзинками, джем, шоколадна паста.
Смачного!
Сподобався рецепт? Спробуйте також приготувати кримські чебуреки за нашим рецептом.