Марокканські млинці з начинкою – дітям в школу чи на сімейний обід

6 жовтня 2023, 15:24
Читать новость на русском

Серед безлічі рецептів млинців ми наполягаємо, аби ви спробували саме цей варіант. Вони пухкі, ніжні та неймовірно смачні.

Марокканські млинці – це не тільки чудова альтернатива звичайним, а й відмінний варіант для тих, хто не вживає молочні продукти. Адже в тісто для цих млинців не входить молоко, вони готуються на воді.

Читайте також Знадобиться всього 30 хвилин: рецепти смачних курячих ковбасок на пательні чи в духовці

Обирайте улюблену начинку та насолоджуйтеся смачними та незвичними для нашої кухні млинцями.

Марокканські млинці – рецепт

  • Час: 40 хвилин
  • Порції: 8 – 10 штук
Інгредієнти:
 – 250 грамів манки;
 – 40 грамів борошна;
 – 3 столові ложки цукру;
 – ¼ чайної ложки солі;
 – 5 грамів сухих дріжджів;
 – 10 грамів розпушувача для тіста;
 – 500 грамів теплої води;
 – начинка (арахісова паста, шоколадна паста).

Приготування:

  • З'єднуємо всі сухі інгредієнти та добре перемішуємо. Далі вливаємо теплу воду (близько 40 градусів) та пробиваємо блендером 2 хвилини. Накриваємо рушником і лишаємо на 15 хвилин, аби з'явилися бульбашки.

  • Смажимо млинці на сухій сковороді, на маленькому вогні лише з однієї сторони (2 – 3 хвилини).
  • Відразу на ще теплі млинці викладаємо начинку та зліплюємо ніби вареники.
  • Начинка може бути будь-яка: арахісова паста з бананом, кисломолочний сир з родзинками, джем, шоколадна паста.

Смачного!

Сподобався рецепт? Спробуйте також приготувати кримські чебуреки за нашим рецептом.