Щотижня кухня "Мастер Шеф.CELEBRITY" перевіряє відомих українських зірок на кулінарне вміння та хист, вміння приготувати страву в екстремальних умовах, а призом для найкращої команди є ексклюзивна срібна пательня з емблемою проєкту.

Читайте також Прем'єра Мастер Шеф. CELEBRITY: викриття справжнього прізвища Вольнової та дивна звичка Андраде

У 3 епізоді "Мастер Шеф. CELEBRITY" за статусний подарунок від кулінарного проєкту боротимуться учасники реаліті-шоу "Холостячка" та "Холостяк". Жіночу команду представлятимуть Юлія "Зайка" Бельченко, Джесіка Чегі та Дана Оханська, а чоловічу – Олексій Тригубенко, Андрій Рибак та Ілля Рибальченко.

Конкурс "Естафета"

У першому випробуванні командам потрібно за 45 хвилин приготувати вишукану ресторанну страву: равіолі з курячим філе, горгонзолою та соусом з шавлії.

Оскільки цей конкурс естафета, зіркам реаліті-шоу "Холостячка" та "Холостяк" потрібно визначитися хто за який етап буде відповідати. Окрім звичних правил конкурсу на кожного члена команди чекатиме своя коробка-загадка з сюрпризом – ускладненням.

Ектор Хіменес-Браво та Дмитро Танкович перед початком конкурсу запитав кожного з зірок реаліті-шоу чи вмію вони готувати та як часто роблять це вдома. Відповіді були дивовижні!

Джесіка Чегі, котра боролася в шоу "Холостяк" за серце Михайла Заливаки, зізналася, що брала участь в угорській версії кулінарного шоу "Мастер Шеф" та навіть пройшла до 25 найкращих кухарів проєкту. А от в інших дівчат не все так добре з кулінарією: Дана Оханська взагалі не готує, а Юля Бельченко час від часу готує для себе.

Читайте також Прем'єра Мастер Шеф. CELEBRITY: богиня Полякова проти сексуальної Астаф'євої – хто переміг

Щодо кулінарних вмінь чоловічої команди – вони знають як приготувати картопляне пюре! На цьому, мабуть, все. Хоч Ілля Рибальченко поділився, що частенько варив гречку на проєкті "Холостячка" для себе й для інших хлопців, котрі теж боролися за серце Ксенії Мішиної.

У підсумку за 45 хвилин товсте тісто, відсутність спецій у страві хлопців та майже ідеальні равіолі жіночої команди. Ектор Хіменес-Браво та Дмитро Танкович без вагань віддали перший бал за перше випробування з трьох дівчатам.

Кулінарний крокодил

У другому випробуванні обом командам потрібно приготувати страву за 20 хвилин, але з ускладненням – тільки хтось один з команди буде знати назву страви та показуватиме її іншим жестами.

Першою відгадувати та готувати страву азійської кухні – смажені спрінг роли випало чоловічій команді, а показував покрокове приготування Андрій Рибак.

Дівчача команда повинна приготувати гребінці зі шпинатом у вершках, а показувати рецепт для решти дівчат випало Юлі "Зайці" Бельченко.

Попри всі труднощі "перекладу" перемогу у другому випробуванні здобула команда мужніх холостяків, адже у дівчат виникли проблеми із гребінцями – вони були не зачищені та погано приготовані.

Два бали здобула чоловіча команда. Рахунок 2:1.

Правда або дія

У третьому і завершальному випробуванні 3 епізоду "Мастер Шеф. CELEBRITY" командам потрібно приготувати українські голубці. Судді "Мастер Шеф. CELEBRITY" підготували для команд дві коробки-загадки: під першою були всі необхідні девайси для приготування голубців, а під другою коробкою-загадкою були шпатель, криві виделки, дірява каструля та сковорідка.

Щоб отримати зручні девайси судді "Мастер Шеф. CELEBRITY" підготували 10 запитань, по п'ять для кожної команди.

Запитання були такі:

  • На яку пластичну операцію наважилася Дана? (Ніс)
  • Скільки побачень відбулось у Олексія після шоу з фанатками? (На жодне не сходив)
  • Які танці обожнює Джесіка та займається ними понад 7 років? (Латиноамериканські)
  • У кого з хлопців найбільше підписників в інстаграм? (Андрія Рибака)
  • Хто з дівчат працював на касі супермаркету? (Юля)
  • Наскільки зросла кількість підписників у Рибака після шоу "Холостячка"? (200 тисяч)
  • Який шедевр приготувала собі Юля за лаштунками проєкту "Холостяк" на обід? (Заморожене філе курки)
  • Скільки грошей шанувальниця пропонувала Рибаку за телефонну розмову? (5000 гривень)
  • Коли вперше на телеекрани вийшло шоу "Холостяк"? (У березні 2011 року)
  • Скільки пар одружилося за всю історію шоу "Холостяк"? (Три)

З рахунком 4:5 перемогу та кращі девайси для приготування голубців в останньому випробуванні 3 епізоду "Мастер Шеф. CELEBRITY" отримала дівоча команда.

За 45 хвилин обидві команди приготували свої варіації на голубці та подали їх суддям "Мастер Шеф. CELEBRITY". Ектор Хіменес-Браво та Дмитро Танкович одноголосно визнали страву холостяків найкращою та віддали їм переможні три бали у конкурсі.

У підсумку 3 епізоду "Мастер Шеф. CELEBRITY" перемогу та символічну сковорідку "Мастер Шеф" отримала команда Олексія Тригубенка, Андрія Рибака та Іллі Рибальченка.

Дивіться 3 випуск "Мастер Шеф. CELEBRITY" онлайн – відео: завантажиться згодом