Пікантна насолода: як приготувати мексиканський салат, який пасує навіть для свята
Джерело:
poprostupychaОбрати правильний салат для свята – завдання не завжди легке. Якщо сумніваєтеся, сміливо обирайте мексиканський рецепт, який сподобається усім гостям.
Мексиканський салат – це король будь-якої вечірки, у приготуванні якого є кілька версій. Найкраще обирати варіант з курочкою, яку обожнюють абсолютно усі.
До речі Легко та швидко: курячий шніцель із хрусткою скоринкою всього за 5 хвилин
Салат складається з кількох шарів, і якщо ви полюбляєте експерименти – не бійтеся вносити у рецепт свої ідеї.
Рецепт мексиканського салату з курочкою
Час: 15 хвилин
Порцій: 4
Салат, який зробить свято незабутнім / Фото poprostupycha
Інгредієнти:
– 400 грамів курячого філе;
 – дрібка приправи для курки;
 – 2 зубчики часнику;
 – 1 червона цибулина;
 – 2 столові ложки томатного пюре;
 – 1/2 чайної ложки солодкої паприки;
 – 1 чайна ложка орегано;
 – 1 банка червоної квасолі;
 – 2 помідори;
 – 1 банка консервованої кукурудзи;
 – 1 салат айсберг;
 – кілька консервованих огірків;
 – 3 – 4 столові ложки майонезу;
 – дрібка солі;
 – половина упаковки начос. 
 
Цікаво Таке траплялося із всіма: що робити, аби пельмені не розварилися
Приготування:
- Курочку посипаємо спеціями смажимо на пательні з дрібно нарізаною червоною цибулею і давленим часником. Через якийсь час додаємо томатне пюре, подрібнений орегано та солодкий перець. Після готовності м'яса залишаємо вистигати.
 - Нарізаємо огірки, помідори та салат айсберг.
 - На дно більшої миски рівномірними шарами викласти салат айсберг, потім додати шар помідорів, відцідженої консервованої кукурудзи, огірків, смаженого м’яса, червоної квасолі та майонезу.
 - Зверху прикрашаємо салат подрібненим начосом, а боки – цілими трикутними начосами, злегка втопивши їх в майонез.
 
Смачного!