Цей пиріг вийде смачним, ароматним та ситним. Окрім цього, він не потребує багато часу на приготування.

Буде смачно Ви забудете про борщ і бульйон: готуємо розкішну солянку з мисливськими ковбасками

Пиріг з рису

  • Час: 40 хвилин
  • Порцій: 4

Приготування:

  1. Рис зваріть до повної готовності.
  2. Змішайте його з яйцями, натертим пармезаном та твердим сиром.
  3. Сформуйте з рису корж в змащеній формі. Запікайте при температурі 180 градусів приблизно 20 хвилин до рум'яності.
  4. Тим часом відваріть куряче філе та порвіть його на волокна.
  5. Цибулю обсмажте з грибами до повної готовності.
  6. Змішайте куряче філе з цибулею та грибами й додайте нарізану моцарелу.
  7. Викладіть начинку на рис і запікайте 10 хвилин.