Цей пиріг вийде смачним, ароматним та ситним. Окрім цього, він не потребує багато часу на приготування.
Буде смачно Ви забудете про борщ і бульйон: готуємо розкішну солянку з мисливськими ковбасками
Пиріг з рису
- Час: 40 хвилин
- Порцій: 4
Приготування:
- Рис зваріть до повної готовності.
- Змішайте його з яйцями, натертим пармезаном та твердим сиром.
- Сформуйте з рису корж в змащеній формі. Запікайте при температурі 180 градусів приблизно 20 хвилин до рум'яності.
- Тим часом відваріть куряче філе та порвіть його на волокна.
- Цибулю обсмажте з грибами до повної готовності.
- Змішайте куряче філе з цибулею та грибами й додайте нарізану моцарелу.
- Викладіть начинку на рис і запікайте 10 хвилин.