"Мімоза" із секретом: що додати в салат для яскравішого смаку
9 січня 2024,
18:17
Читать новость на русском
Джерело:
zefirka_recipesМімоза вже давно стала класикою святкового столу. Однак є один спосіб, як зробити її ще цікавішою.
Спробуйте скористатися цим простим рецептом. Класичний салат вийде неймовірно смачним.
Буде смачно Головне – не проковтніть язик: як зробити звичайну картоплю стравою на мільйон
Мімоза із секретом
- Час: 20 хвилин
- Порцій: 4
– 1 цибулина;
– 1 чайна ложка цукру;
– 1 чайна ложка солі;
– 1 столова ложка оцту;
– 2 варені картоплини;
– 2 морквини;
– 2 банки тунця;
– 5 яєць;
– 2 плавлені сирки;
– 200 грамів майонезу;
– зелена цибуля до смаку.
Приготування:
- Цибулю наріжте, додайте сіль, цукор, оцет та залийте окропом на 15 хвилин. Процідіть та зʼєднайте з тунцем.
- В кільце першим шаром викладіть натерту на дрібну тертку варену картоплю, посоліть, поперчіть та полийте майонезом.
- Далі викладіть тунець з цибулею та натерті плавлені сирки.
- Наступний шар – натерта на дрібній тертці відварена морква. Знову посоліть, поперчіть та змастіть майонезом.
- Далі викладіть натертий білок, майонез, а зверху посипте жовтком.
- Поставте салат в холодильник на декілька годин, після чого зніміть кулінарне кільце та прикрасьте зеленою цибулею.