Млинці на молоці виходять тонкі та ароматні. Начиняти їх можна будь-чим: грибами, тушкованою капустою, трояндовим чи яблучним конфітюром або просто джемом.

Читайте також Ап – і готово: три смачні та швидкі страви з куркою

Рецепт млинців на молоці

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 6


Фото BBC

Приготування:

  1. Змішайте в глибокій мисці яйця з цукром та сіллю.
  1. Нагрійте молоко до кімнатної температури. Влийте 1 склянку до яєчної суміші й перемішайте.
  1. Поступово додайте борошно й ретельно все вимішайте. Тісто на млинці має вийти без грудочок, однорідним.
  1. Влийте решту молока, олію й перемішайте. Якщо тісто загусте – додайте ще молока, якщо зарідке – 1 – 2 столові ложки борошна (додатково до норми за рецептом).
  1. Розігрійте сковороду й посмажте на ній млинці з обох боків до золотавого кольору.

Смачного!