Таке тісто не потребує додавання дріжджів, соди чи розпушувача. Попри це, млинці будуть вкриті симпатичними дірочками.

Буде смачно Смачні млинці можна зробити без борошна: вам потрібен лише вчорашній хліб

Рецепт млинців на молоці

  • Час: 1 година
  • Порцій: 6

Рецепт ідеальних млинців на молоці з дірочками: спробуйте і готуватимете тільки так
Подавайте млинці з улюбленою начинкою / Фото Unsplash

Приготування:

  1. У мисці збийте вінчиком яйця з цукром, олією, дрібкою солі та ваніліну. Влийте молоко і гарно перемішайте.
  2. Поступово введіть просіяне борошно. Потім влийте, постійно помішуючи, окріп. Накрийте тісто рушником і залиште на 30 хвилин за кімнатної температури.
  3. Щоб млинці вийшли з дірочками, для початку важливо тонко змастити пательню олією, а потім дуже гарно її нагріти.
  4. Виливайте тісто на пательню швидко тонким шаром, рівномірно його розподіляючи. Готуйте до золотавого кольору. Потім переверніть млинець і готуйте ще близько 30 – 40 секунд.