У своєму блозі в соцмережах Мартиновська часто розповідає про донечку віру, її харчування та улюблені страви.

Читайте також Котлети з грибами чи фрикадельки з овочами: страви з курячого фаршу, які посмакують кожному

Дівчина відзначила, що її донька з двох років щоранку їсть млинець. Мартиновська сміється, адже після звичного
"Донь, давай омлетик" вона каже "Добре, тільки після млинця".

Щоб і ви могли приготувати ці чудо-млинці для своєї малечі, шеф-кухарка детально описала рецепт страви. Вони виходять тонкими, ніжними та надзвичайно смачні.

Рецепт млинців від Олі Мартиновської

  • Час: 20 хвилин
  • Порції: 1 – 2

Приготування:

  • Вибиваємо яйце у миску, з'єднуємо з 2 столовими ложками молока, сіллю та цукром.
  • Перемішуємо вінчиком та висипаємо борошно. Тісто повинно бути густим та без грудочок.
  • Вливаємо решту молока, розтоплене вершкове масло чи олію та знову перемішуємо, до однорідної консистенції.
  • Розігріваємо сковорідку та готуємо млинці – обсмажуємо з двох сторін до готовності.

Млинці готові!

Подавайте їх до столу гарячими, холодними, добре смакую і розігрітими (запеченими) Щодо начинок: обирайте на свій смак. Це може бути шоколадна паста, варення, згущене молоко, або відварена курочка чи овочі.