Млинці з м’ясом запечені у духовці – це щось нове для нас, адже ми звикли просто обсмажити їх на сковорідці та одразу подавати до столу.
Читайте також Котлети з грибами чи фрикадельки з овочами: страви з курячого фаршу, які посмакують кожному
Спробуйте приготувати млинці з м'ясною начинкою та запекти їх під соусом. Начинку обирайте на ваш смак: з курячого філе вони вийдуть особливо ніжними.
Рецепт запечених млинців з соусом
- Час: 80 хвилин
- Порції: 10 – 15 штук
Приготування:
- Для начинки обсмажуємо дрібно нарізані овочі, додаємо фарш, сіль, спеції та томатну пасту. Добре перемішуємо та готуємо на середньому вогні 10 – 15 хвилин.
- Для млинців до теплого молока додаємо яйця, цукор, сіль та добре перемішуємо. Не припиняючи мішати вводимо теплу воду та борошно. Останнім додаємо розтоплене вершкове масло та добре перемішуємо.
- Смажимо млинці на розігрітій сковорідці, на середньому вогні до золотистої скоринки з кожної зі сторін.
- Для соусу на вершковому маслі обсмажуємо борошно 1 хвилинку. Вливаємо молоко, додаємо сіль, мускатний горіх та сир. При постійному помішуванні загущуємо соус на середньому вогні.
- На млинець викладаємо 2 столові ложки фаршу та посипаємо зеленою цибулькою, закручуємо у рулетик.
- Перекладаємо рулетики в форму, заливаємо соусом та присипаємо натертим сиром.
- Відправляємо в розігріту до 190 градусів духовку на 20 – 30 хвилин до утворення золотистої скоринки.
Смачного!