Улюблена весняна страва: як смачно приготувати молоду картоплю з кропом
13 травня 2024,
16:21
Читать новость на русском
Молода картопля з кропом, мабуть, є обов'язковою стравою весни. Вона стане чудовим гарніром для інших страв та салатів.
Картопля за цим рецептом виходить дуже ароматною, передає Смачно 24. Обов'язково втільте його в життя.
Варто спробувати Найкращий спосіб приготувати скумбрію: простий рецепт у духовці
Картопля з кропом та салатом
- Час: 40 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 1 кілограм картоплі;
– сіль, масло, часник, кріп, лаврове листя до смаку.
Салат:
– 4 помідори;
– половина пучка базиліка;
– соєвий соус, олія до смаку.
Приготування:
- Картоплю добре промийте, викладіть в каструлю з підсоленою водою та поставте на вогонь.
- Кріп та базилік помийте, обірвіть листя, а стебла додайте до картоплі.
- Вершкове масло розтопіть, додайте сіль, нарізаний кріп та подрібнений часник. Перемішайте та відставте до готовності картоплі.
- Після того, як картопля прокипіла 5 хвилин, готуйте ще 10 – 15 хвилин. За кілька хвилин до завершення приготування додайте лаврове листя.
- Злийте з картоплі воду, влийте туди масло та перемішайте, потрусивши каструлю. У жодному разі не треба це робити ложкою.
- Для салату наріжте базилік, додайте в олію і залиште на кілька хвилин. Додайте сіль або соєвий соус. Помідори наріжте та поєднайте із заправкою.