Найулюбленіша літня страва: приготуйте молоду картоплю на пательні

10 червня 2024, 18:59
Читать новость на русском

Джерело:

Shuba

Молоду картоплю найчастіше готують з кропом та маслом. Однак радимо спробувати посмажити її на пательні.

Молода картопля заграє по-новому. Обов'язково втільте в життя цей рецепт.

Варто спробувати Готуйте одразу подвійну порцію, бо зникне швидко: рецепт молодої картоплі зі сметаною і часником

Молода картопля на пательні

  • Час: 35 хвилин
  • Порцій: 4
Інгредієнти:
– 1 кілограм молодої картоплі;
– 2 зубчики часнику;
– 2 столові ложки оливкової олії;
– 2 гілочки кропу;
– 2 гілочки петрушки;
– сіль, перець до смаку.

Приготування:

  1. Молоду картоплю добре помийте, почистьте та розріжте на 4 частини. Відваріть до м'якості приблизно 5 – 10 хвилин.
  2. Оливкову олію розігрійте у великій пательні на середньому вогні.
  3. Додайте подрібнений часник і перемішайте протягом 30 секунд.
  4. Всипте картоплю, посоліть, поперчіть до свого смаку та готуйте 8 – 10 хвилин, помішуючи. Додайте подрібнену зелень і подавайте.
Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати фантастичні кабачкові оладки.