Ви готуватимете лише так: простий рецепт молоденької картопельки у сметані

29 травня 2024, 16:59
Читать новость на русском

Джерело:

"Моє подвір'я"

Багато українців просто обожнюють молоду картоплю. Спробуйте приготувати її у сметані – цей смак вас вразить.

Часник додасть пікантності. А кріп – незабутнього аромату.

Варто спробувати Найсмачніша страва весни: секретний рецепт ідеальних кабачкових оладків

Молода картопля в сметані

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 5
Інгредієнти:
– 1 кілограм молодої картоплі;
– 1 цибулина;
– 2 столові ложки сметани 20%;
– 15 грамів часнику;
– 1 пучок кропу;
– сіль, перець, олія до смаку.

Приготування:

  1. Почистьте та відваріть картоплю до готовності у підсоленій воді. Процідіть і залиште в каструлі.
  2. Поки вариться картопля, наріжте цибулю кубиками або напівкільцями. Підсмажте на олії до золотистості, додайте сметану, сіль, чорний перець та гарно перемішайте.
  3. У відварену картоплю додайте засмажку, пропущений через прес часник та дрібно нарізаний кріп.
  4. Накрийте кришкою та потрусіть каструлю декілька секунд, щоб усе змішалося.
Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати курячий терин, який смакуватиме ліпше, ніж ковбаса.