Ви готуватимете лише так: простий рецепт молоденької картопельки у сметані
29 травня 2024,
16:59
Читать новость на русском
Джерело:
"Моє подвір'я"Багато українців просто обожнюють молоду картоплю. Спробуйте приготувати її у сметані – цей смак вас вразить.
Часник додасть пікантності. А кріп – незабутнього аромату.
Варто спробувати Найсмачніша страва весни: секретний рецепт ідеальних кабачкових оладків
Молода картопля в сметані
- Час: 30 хвилин
- Порцій: 5
– 1 кілограм молодої картоплі;
– 1 цибулина;
– 2 столові ложки сметани 20%;
– 15 грамів часнику;
– 1 пучок кропу;
– сіль, перець, олія до смаку.
Приготування:
- Почистьте та відваріть картоплю до готовності у підсоленій воді. Процідіть і залиште в каструлі.
- Поки вариться картопля, наріжте цибулю кубиками або напівкільцями. Підсмажте на олії до золотистості, додайте сметану, сіль, чорний перець та гарно перемішайте.
- У відварену картоплю додайте засмажку, пропущений через прес часник та дрібно нарізаний кріп.
- Накрийте кришкою та потрусіть каструлю декілька секунд, щоб усе змішалося.