Готуйте одразу подвійну порцію, бо зникне швидко: рецепт молодої картоплі зі сметаною і часником
12 червня 2024,
11:10
Читать новость на русском
Джерело:
"Моє подвір'я"Сезон молодої картоплі у розпалі. Як правило, готують її з кропом. Ми ж пропонуємо додати до цієї страви не лише сметану, а ще й часник.
Вони додадуть їй неймовірного смаку та аромату. Обов'язково втільте в життя цей рецепт.
Варто спробувати Справжній літній делікатес: приготуйте найніжніші часникові стрілки з грибами
Молода картопля з часником і сметаною
- Час: 40 хвилин
- Порцій: 4
– 1 кілограм молодої картоплі;
– 1 цибулина;
– 2 столові ложки сметани 20%;
– 15 грамів часнику;
– 1 пучок кропу;
– сіль, перець, олія до смаку.
Приготування:
- Почистьте та відваріть молоду картоплю до готовності у підсоленій воді. Потім процідіть і залиште в каструлі.
- Цибулю почистьте та наріжте кубиками або напівкільцями. Підсмажте на олії до золотистості, додайте сметану, сіль, чорний перець та перемішайте.
- У відварену картоплю додайте засмажку, пропущений через прес часник і дрібно нарізаний кріп.
- Накрийте кришкою та потрусіть каструлю декілька секунд, щоб усе змішалося.