Морква по-корейськи може подаватися до столу як самостійна страва, або її можна використовувати до інших салатів. До прикладу: додайте до неї відварену курочку, яйця, твердий сир та заправте сметаною – і у вас вийде нова страва.

Читайте також Три легкі страви азійської кухні: локшина з курячими стегнами, неми та рис з крильцями

Морква по-корейськи

  • Час: 4 години
  • Порції: 4 – 6


Морква по-корейськи / Фото з інстаграму Fat Killers

Приготування:

  1. Ретельно помийте моркву, почистіть від шкірки.
  1. Натріть її на спеціальній тертці.
  1. Перекладіть моркву у глибокий посуд та зробіть невелике заглиблення в центрі.
  1. Додайте спеції, олію та вичавіть часник через прес.
  1. Ретельно перемішайте моркву зі спеціями ложкою.
  1. Накрийте салат шаром харчової плівки та відправте в холодильник маринуватися на 3 години.
  1. Морква по-корейськи готова. Смачного!

Перевірте себе! Як правильно їсти паличками:

Текст публікації Fat Killers:

Морква по-корейськи

Нам знадобиться:
• Морква
500 г
Маринад:
• Коріандр
5 г
• Оливкова олія
30 мл
• Оцет
50 мл
• Перець
3 г
• Сіль
8 г
• Підсолоджувач
5 г
• Часник
4 зубчики по 3 г орієнтовно

Приготування:
• Щоб морква була максимально хрустка - потрібно покласти її в холодну воду та відправити в холодильник на 1 годину.
• Натерти на спеціальній тертці.
• Висипати в миску, зробити заглиблення посередині, додати всі спеції та олію, вичавити часник.
• Перемішати все ложкою.
• Накрити салат і поставити на 3 години в холодильник для маринування. Вуаля. Меджік подача і її з’їдять повністю, навіть ті хто не любить.