Пів годинки – і готово: швидкий рецепт класичної моркви по-корейськи

18 січня 2024, 21:16
Читать новость на русском

Джерело:

УНІАН

Моркву по-корейськи не обов'язково готувати довго, щоб вона була смачною. Якщо скористаєтеся цим рецептом, страва точно вийде.

На маринування потрібно всього 30 хвилин. Тож таку моркву можна готувати одразу перед вечерею.

Буде смачно Бюджетна страва з неймовірним смаком: як правильно тушкувати курячі шлуночки

Швидкий рецепт моркви по-корейськи

  • Час: 35 хвилин
  • Порцій: 6
Інгредієнти:
– 2 великі моркви;
– 2 столові ложки рисового або яблучного оцту;
– 1 столова ложка цукру;
– 1 столова ложка кунжутної або соняшникової олії;
– 1 столова ложка соєвого соусу;
– 1 зубчик часнику;
– 1 столова ложка підсмаженого насіння кунжуту;
– дрібка солі.


З моркви можна приготувати чудову закуску / Фото Unsplash

Приготування:

  1. Почистьте та наріжте соломкою чи натріть моркву.
  2. У великій мисці змішайте рисовий оцет, цукор, кунжутну олію, соєвий соус, подрібнений часник і сіль. Перемішайте до розчинення цукру і солі.
  3. Додайте в цю суміш моркву та перемішайте. Накрийте плівкою або тарілкою і відправте принаймні на 30 хвилин в холодильник.
  4. Коли морква замаринується, додайте кунжут.
Сподобався рецепт? Спробуйте ще приготувати смачну печену картоплю від Джеймі Олівера.