З цим рецептом шлуночки виходять дуже смачні, оскільки процес тушкування робить інгредієнти м'якшими та дозволяє обмінятися ароматами. Їх можна подавати як самостійну страву чи доповнення до гарнірів.

Вам сподобається Улюблена страва Ектора Хіменеса-Браво: готуємо розкішні голубці з цікавим інгредієнтом

Як готувати курячі шлуночки

  • Час: 1 година 20 хвилин
  • Порцій: 4

Приготування:

  1. Курячі шлунки ретельно почистьте від плівок і добре промийте. Далі наріжте їх невеликими шматочками.
  2. Цибулю подрібніть, моркву та селеру поріжте соломкою, а печериці та часник – пластинками.
  3. Розігрійте пательню з олією і маслом, викладіть в неї шлунки й тушкуйте на помірному вогні під кришкою, поки не випарується рідина. На це піде близько 15 – 20 хвилин.
  4. Додайте цибулю, селеру з часником, перемішайте і тушкуйте 10 хвилин. Далі покладіть моркву, печериці та перемішайте.
  5. Додайте томатний соус, сметану, сіль, перець, карі, знову перемішайте. Налийте воду і тушкуйте під кришкою 50 хвилин. Подавайте з гарніром, прикрасивши зеленню.